dimecres, 7 de març del 2012

Superagenda hiperintel·ligent del transfutur

Arrencada automàtica (0,01 segons). Silenciosa. Es manté a temperatura ambient i resisteix climes extrems. Bateria indefinida. Reconeixement immediat d’escriptura manual (no cal teclat), i també de dibuixos i tota mena de gràfics. Autoprogramació il·limitada (sistema operatiu de codi obert). Jocs bàsics, amb milers de possibilitats lúdiques a voluntat de l’usuari. Català de fàbrica (sense màscares ni problemes d’adaptació de llengua, sense instruccions secundàries en altres idiomes). Renovació total de programa i de presentació almenys un cop l’any, per uns 4-5 € (també es pot renovar cada mes, o cada trimestre, a preus igualment molt competitius). Formats de presentació gràfica múltiples. Menús i mapes desplegables. Calendari perpetu. Admet incorporació immediata (0,01 seg.) de formats físics diversos. Impressió automàtica (0,01 seg.) amb raig de tinta (o bé, sense recàrrecs, impressió amb textura de llapis, carbonet, pintura... i desenes d’altres sistemes i formats). Recanvis de cartutxos d’impressió a menys d’1 € (durada anual, aproximadament). Compatibilitat d’ús en paral·lel amb qualsevol altre aparell no sols electrònic sinó també mecànic o manual. Possibilitat d’extracció física immediata (0,01 seg.) de nombrosos complements que es poden multiplicar i fer-se servir com a alarmes (no sonores) i recordatoris en indrets diferents, accessoris personals o per a altres subjectes, i avisos diversos en formats materials variats. Capacitat per incorporar targetes de crèdit o dèbit, carnets i altres documents i impresos dins l’estoig original de fàbrica. Preus increïbles (hi ha models per menys de 20 euros).

L’espai per a textos, comunicacions i intercanvis virtuals és certament reduït, però això és perquè la responsabilitat social corporativa de les empreses que han desenvolupat aquest sistema revolucionari els ha dut a apostar per facilitar una interacció social real, física, amb la gent que envolta els usuaris, ja que consideren que actualment és un valor força malmès.

Així és la meva F. sispuntzerodos*, que utilitzo des de fa gairebé 30 anys. No en trobo a faltar d’altres.

*O sigui, Finocam 602.

Ara, no us penseu que visc a les cavernes: faig anar un mòbil (es diu Simply: serveix per fer trucades i enviar missatges i l’engego en hores de feina si no sóc al despatx), tinc telèfon fix a casa i a la feina, treballo amb l’ordinador tot el dia, escric uns quants blocs, faig piulades i de tant en tant agafo els ascensors si s’han de pujar almenys cinc plantes.