dilluns, 30 d’octubre del 2006

Diari de campanya (VIII): La porra del pernil

La gent d’Escons insubmisos som més aviat pobrets. Pobrets i alegrets, això sí. No tenim pressupost de campanya. Però ja s’ha fet tradicional que quan hi ha eleccions fem una porra d’un pernil. Un cuixot de debò. El guanyarà qui s’acosti més al nombre de vots que tindrem. Hi pot participar tothom qui vulgui, no cal estar «afiliat». Ara que hi penso: que hi ha cap afiliat...? Em penso que no, ni el president. És per això que no hi ha tampoc disciplina de partit: l’única disciplina que tenim és el nostre Manifest.

Bé, us animo a participar en la porra. Es fa enviant un missatge a Ei amb l’assumpte «porra», el nom del participant i el nombre de vots que creu que traurem. Com més serem, més riurem. Es considerarà, per determinar el guanyador, el resultat oficial, el que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat, cosa que sol passar al cap d’uns quinze dies o tres setmanes de les eleccions. Llavors es proclamarà el guanyador del cuixot i se li’n farà el lliurament a la seu del «partit». Fins ara, les apostes arribades van des de 1.003 vots (aquest no guanyarà, segur) fins a 583.742 (que voldrien dir uns 25 escons... buits, no cal dir-ho, i, per tant, uns 150.000 euros mensuals destinats a ONGs). Es demana als participants que proposin números no rodons, per evitar empats (és difícil dividir un pernil). Els col·lectius familiars hi poden participar amb una aposta per cada membre de la família. El termini per a l'enviament d'apostes acaba demà dimarts a les 23 h 59' 59".


Diari de campanya (I): Com passen de nosaltres
Diari de campanya (II): Goebbels reloaded
Diari de campanya (III): Anem traient el cap
Diari de campanya (IV): El concepte «agafats pels ous»
Diari de campanya (V): Desenganyem-nos, a Catalunya manen el PSOE i el PP
Diari de campanya (VI): Les enquestes
Diari de campanya (VII): Els absents


(«Anche io sono un essere umano?» Això va dir ahir Vale Rossi, després de lluitar fins a l'últim segon per mirar de guanyar el campionat del món de motos de la categoria reina. No va aconseguir-ho, es va quedar a cinc punts del nou campió, Nicky Hayden. Fa uns mesos, havia arribat a estar a 51 punts de distància del corredor estatunidenc, perquè la moto no li anava prou bé. Ell no s'ha queixat gaire. Ha continuat treballant fins al final, fins a l'últim dia. No s'ha donat. I en acabat, ha felicitat cordialment Hayden. Rossi és d'aquest món, però no ho sembla.)

(Eleccions al Parlament 2006)
(Busquen pis)
(Per què El vigilant del far?)
(Per què no hi ha comentaris al bloc?)